0595-426138
06-51518797
info@stukadoorsbedrijfdeterp.nl
Stukadoorswerk Stukadoorswerk
Restauratie Restauratie
Renovatie Renovatie
Aardbevingsschade Aardbevingsschade

Stukadoorsbedrijf De Terp B.V.

Welkom bij Stukadoors- en afwerkingsbedrijf De Terp B.V., uw specialist in  stukadoorswerkzaamheden. Al meer dan 100 jaar bedienen wij bedrijven, instellingen en particulieren in Noord-Nederland met vakkundig stukadoorswerk, schuurwerk, pleisterwerk, gevelwerk, schadeherstel en meer. Klik vooral verder voor meer informatie over onze diensten.

BTW verhoging laag tarief

Het kabinet gaat het lage btw-tarief verhogen van 6% naar 9%. Deze verhoging geldt per 1 januari 2019. Offertes die in 2018 worden gemaakt voor goederen of diensten die 2019 worden geleverd, moeten uitgaan van een btw-tarief van 9%. Echter wanneer de werkzaamheden nog worden uitgevoerd in 2018 dan geldt het lage (huidige) tarief van 6%.

Kwaliteit en service dankzij 100 jaar ervaring

Schakelt u Stukadoors- en afwerkingsbedrijf De Terp B.V. in voor stukadoorswerkzaamheden? Dan kunt u rekenen op kwaliteit en zorgvuldigheid. Onze specialisten zijn ervaren en bekwaam, en stellen de wensen van de klant altijd voorop. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Service, kwaliteit en continuïteit staan dan ook hoog bij ons in het vaandel.

Wilt u weten wat Stukadoors- en afwerkingsbedrijf De Terp B.V. voor u kan betekenen? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij voorzien u graag van de nodige informatie en maken indien gewenst een offerte voor u op.

Offerte aanvragen
  • Voorkeur voor contact
  • Betreft
Savantis
VCA
NOA